Menu Close

ŠTO ZA MENE ZNAČI OVAJ PROJEKT

Za mene ovaj projekt znači mnogo. U godinama sam kad malo teže dobivam posao. Vrlo slično sam radila i u Austriji 6 godina i sretna sam jer sam bila dio ovog projekta i upoznala drage ljude.
Ali kao što znamo, svaki projekt ima početak i kraj. Iskreno se nadam da će biti brzo Faza 4 jer naši korisnici to zaslužuju.
Agica Alar

Meni ovaj projekt puno znači. Osoba sam sa invaliditetom i preko 50 godina. Volim što radim u svom selu i sa korisnicima s kojima sam više godina jer sam od samog početka u programu „Zaželi.“ Drago mi je što sam nekome potrebna i što mogu pomoći a ujedno zaraditi plaću.
Žao mi je što je ovih 6 mj. brzo prošlo. Voljela bih kad bi se projekt brzo nastavio i da se i dalje mogu družiti sa svojim korisnicima koji bi isto to željeli.
Jelena Lucić

Radeći sa starijim ljudima i pomažući im, u ovih šest mjeseci shvatila sam zapravo koliko malo starijim ljudima treba kako bi se osjećali ispunjeni. Konstantna komunikacija sa starijim ljudima te pomoć u kući, kao naprimjer čišćenje kuće, pranje rublja, kuhanje ručka ili pak samo druženje s njima, njima je uvelike pomoglo jer se najčešće o njima nitko ne brine ili se brine minimalno. Zahvaljujući ovom poslu i projektu, pomogla sam ljudima kojima je izrazito potrebna pomoć te sam zbog toga vrlo radosna i ispunjena kao i oni.
Jelica Olujević

Dobila sam priliku raditi u projektu Zaželi faza 3 u udruzi “Baza za razvoj,“ prihvatila sam i evo odradila. Ovaj projekt mi puno znači, prije svega financijski i staž. A tu je i osjećaj vrijednosti kad ugledam sretno lice korisnika kada mu uđem na vrata. Jako sam zadovoljna organizacijom i voditeljicom projekta. Zadovoljna sam i korisnicima koji su me lijepo prihvatili u svoje domove. Zato se zahvaljujem udruzi „Bazi za razvoj”, voditeljicama i svojim korisnicima. Hvala vam što ste mi pružili priliku da uspješno odradim ovaj posao.
Manda Lovaković

Izuzetno mi je zadovoljstvo sudjelovati u projektu “Baza za pomoć” prilikom kojeg sam i ja puno toga naučila. Tijekom rada sam stekla bližu sliku o životu i potrebama starijih osoba. Projekt osigurava pomoć korisnicima, a njihova želja za nastavkom druženja i nakon završetka pokazuje da je cilj projekta uspješan. Osim rada i pomoći, projekt je donio i nova prijateljstva. Smatram da je projekt pozitivna stvar koja bi se trebala nastaviti provoditi.
Marica Gusak

Ponosna sam što sam dio sudionika i korisnika Baza za razvoj. Lijepo sam surađivala sa starima. Bili su zadovoljni mojom uslugom od spremanja, kuhanja, lijekova i potrebe namirnica za kućanstvo. Zahvaljujem se svima od srca.
Marija Ivanović

O projektu mogu reći samo riječi hvale… Briga za starije osobe, osmijeh dobrodošlice kada im otvorite vrata… Lijepo je pomagati, isto tako družiti se sa osobama kojima rijetko tko otvori vrata osim nas!
Projekt je ujedno osmišljen i za zapošljavanje nas žena preko pedeset godina kojima je uistinu teško pronaći posao.
Željka Šakić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *