Menu Close

Ciljevi Udruge BAZA za razvoj

Postepeno i uspješno provodimo, razvijamo i nadograđujemo aktivnosti koje predlažemo ovim projektom. Tijekom protekloga razdoblja stekli smo bogata iskustva i znanja s ciljem poboljšanja uvjeta života osoba ciljnih skupina.

Pored brojnih edukacija koje smo usvajali od strane stručnih suradnika, inovirali smo metode razvoja socijalnih vještina. Stručni suradnici i korisnici projekata stalno su uključeni u kontrolu, provedbu i razvoj aktivnosti provedbe projekata.

Korisnici projekata, stručni suradnici, te brojne institucije prepoznali su inovativni pristup preventivnog djelovanja koje udruga kroz projekte provodi. Više članova udruge provodilo je brojne završene projektne financirane od strane Europske unije.

Osnivačica udruge Baze za razvoj

Predsjednica prijavitelja Lucija Crnković je diplomirani inženjer Kemije. Nakon završenog Prirodoslovno matematičkog fakulteta radno iskustvo stekla je u Plivi, poduzeću Interline, radila je kao predavač matematike u osnovnoj školi i kao istraživač kemijskih procesa u Nizozemskoj i Belgiji.

Od neformalnog iskustva radila je predavanja za matematiku, kemiju, biologiju te više inovativnih socijalnih vještina. U ovom projektu će aktivno sudjelovati u svim fazama te nadgledati organizaciju i provedbu projekta.

Više članova udruge provodilo je brojne završene projektne financirane od strane Europske unije.

Tijekom protekloga razdoblja stekli smo bogata iskustva i znanja s ciljem poboljšanja uvjeta života osoba ciljnih skupina.