Menu Close

Potpisan Ugovor za projekt „Olakšanje života potrebitima“

Udruga Baza za razvoj je dana 16.06.2021. godine postala korisnik bespovratnih sredstava Europske unije. Naime, toga dana predsjednica udruge Lucija Crnković je potpisala Ugovor u okviru Poziva Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II.

S navedenim datumom je krenula provedba našeg projekta pod nazivom „Olakšanje života potrebitima“. U sklopu projekta zaposliti će se 38 žena na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Grad Zagreb, Jastrebarsko, Koprivnica, Općina Kapela i Krapina.  Ciljana skupina su teže zapošljive žene, dakle nezaposlene žene prijavljene su evidenciji HZZ-a, a koje imaju maksimalno završeno srednjoškolsko obrazovanje.

Tijekom trajanja projekta žene će imati i mogućnost obrazovanja kako bi unaprijedile vlastiti radni potencijal u lokalnoj zajednici. Žene će pružati usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju, svaka žena prema minimalno 6 osoba (krajnji korisnici).